Energiarbejde

Dagens kort ♥️
Energiarbejde ♥️


Din krop er et fantastisk energifelt der vil resultere positivt på kærlig behandling. Dine hænder og hjerte aktiveres til at give helbredende energi til dig selv, dine klienter og dem du elsker. Kortet viser sig for dig fordi universet siger at du vil have gavn af energiarbejde såsom Reiki eller qigong. Du kan finde en kvalificeret udøver ved at kontakte dit lokale metafysiske eller holistiske helsecenter. Universet foreslår at du melder dig til en session hvor du kan få en healende energibehandling. Dette kort kan også betyde for dig at universet meddeler dig hvad dit livs formål er. Bl.a består i at yde healende energiarbejde til andre. Livet kan være fuldt af spændinger fordi det i sin essens er ren energi ♥️

Related Post

TransformationTransformation

Dagens kort ♥️Transformation♥️ Vi nærmer os portalen 11:11, fra i dag og weekenden med. Energierne oplagt til at transformere. Du og jeg er bevægelse. Alt er I bevægelse. Intet forbliver