Leg

Dagens kort ♥️
Leg ♥️


Universet kan se at du har brug for at lege, derfor fanger dette kort din opmærksomhed. Du har knoklet med arbejdet og bekymringer den sidste tid. Din sjæl skriger efter skæg og ballade. Træthed, irritabilitet og nedtrykthed er yderligere tegn til dig på at du længe har haft brug for at slå dig løs. Du behøver ikke at vente til du får fri, for mulighederne for at gøre dagen mere munter er til stede. Enkle glæder, pjatteri og et godt grin sammen med en ven eller en sjov film er eksempler på hvordan man ikke behøver en masse tid og penge for at more sig. Morskab og leg er meget vigtige integredienser i dit liv for at du og din sjæl trives og er i balance. Sørg for at dine fornøjelser kun foregår for deres egen skyld og ikke som led i nogen form for konkurrence.
Leg, pjat, grin, elsk♥️

Related Post

Jord FemJord Fem

Dagens kort ♥️Jord Fem ♥️ Ikke alt er, som det syner, så det er tid til at se efter en gang til. Hvis du ændrer dit perspektiv, kan du tiltrække