Barn

Dagens kort ♥️
Barn ♥️


Du viser stor omsorg for børn, og de gengælder beredvilligt din kærlighed. Alle børn, inklusive dit eget indre barn, har brug for kærlighed, hengivenhed og opmærksomhed. Vi kan rense og åbne dit hjerte og din tidsplan således at du kan anvende mere tid og energi på de børn der behøver dig. Dit spørgsmål involverer et barn. Det er Et barn du har har i tankerne lige nu, når du læser dette. Dit livs formål er blandt andet at hjælpe børn. Du hjælper bedst ved at være opmærksom på dit eget indre barn. Brug mere tid sammen med børn/barnet. Det er gennem nærvær, den rette vej lægges ♥️

Related Post

ForældreForældre

Dagens kort ♥️Forældre ♥️ Svaret på dit spørgsmål involverer følelser forbundet med din mor eller far. Hvis du for eksempel har svært ved at modtage kærlighed og venlighed fra andre,

SlangeSlange

Dagens kort ❤️Slange ❤️ Når de hellige så en slange i naturen eller mødte en i drømme, så vidste de, at der snart ville ske en transformation. Imens du har

Dagens kort ❤️Hvid Heks ❤️ Lige meget hvad der sker for dig eller rundt om dig, så har du altid et valg. Hold dig for god til at synke ned