Stå Distancen

Dagens kort ♥️
Stå Distancen ♥️


For at bringe din drøm til live må du tænke langsigtet og ikke give opmærksomhed til udsvingene i din aktuelle oplevelse. Glæde og skuffelse blander sig med muligheder, så der er ingen grund til at frygte de lejlighedsvise forhindringer. Livet er ikke en spurt. Dette kort er en påmindelse om at du har udholdenhed, styrke og fatning til at bære dig hele vejen. Forbliv tro mod dig selv. Alene din autencitet vil holde dig på bølgelængde med miraklernes energi. Hvad der er dit vil aldrig blive holdt tilbage fra dig. Husk det!♥️

Related Post

SlangeSlange

Dagens kort ❤️Slange ❤️ Når de hellige så en slange i naturen eller mødte en i drømme, så vidste de, at der snart ville ske en transformation. Imens du har

StammenStammen

Dagens kort ❤️ 9 December 2022 Stammen ❤️ Du er ved at opdage de væsentlige kvaliteter som du deler med andre og måske også dem du ikke deler. Der er