Livstræet v/ Louise Hynneke Uncategorized Vær Villig til at Tilgive

Vær Villig til at Tilgive

Dagens kort ♥️
Vær Villig til at Tilgive ♥️


Englene prøver at hjælpe dig med det emne, du har spurgt til, ved at tilskynde dig til at helbrede vrede relateret til dine tidligere oplevelser og relationer. Denne gamle vrede er blevet en forhindring for dig, for at tiltrække dine ønsker, såvel som en magnet, der tiltrækker lignende situationer til dig. Alt der kræves er din lille bitte villighed til at tilgive. Du behøver ikke at tilgive den handling, der skete i din fortid. Englene vil gerne rense dit hjerte og sind, og i den forbindelse bytter du smerte ud med fred. Lær at tilgive og fordelene er mange ♥️

Related Post

Jord ToJord To

Dagens kort ♥️Jord To ♥️ På den ene eller anden måde manifesterer dine drømme sig nu i den fysiske verden. Du venter spændt på at se de frø du har

SolSol

Dagens kort ❤️Sol ❤️ Du skal vide, at dørene åbner sig for dig. Følg op på nye projekter, tiltag og ideer. Få kontakt til din indre passion, som driver dig