Kap Båndene

Dagens kort ♥️
Kap Båndene ♥️


Kortet viser sig for dig fordi negativitet i forbindelse med en tidligere relation, som forstyrrer den situation, du har spurgt ind til. Heldigvis kan denne giftige energi let fjernes med hjælp fra Ærkeengel Michael.
Hver gang du eller din partner oplever frygt i jeres forhold dannes der et bånd der fæstnes til jer begge. Du kan have flere bånd der forbinder dig til dine forældre, levende eller afdøde, søskende, kærester, dem du har hjulpet. Ja, Alle du har delt en betydningsfuld relation med livet igennem. Bånd er ikke noget at være bange for eller flov over. De behøver bare at blive kappet, da de kan dræne din energi og være årsagen til fysisk smerte i dit liv.
Ærkeengel Michael er den engel som kan kappe vores energi bånd, vi ikke længere har brug for. Du kan se ham på billedet, hvor du også kan se hans sværd. Det er ham der er i stand til at hjælpe dig med de stærkeste energier der skal væk for at du kan komme videre. Sæt dig stille et sted og bed ham om hjælp til at komme videre ♥️

Related Post

SkatteøenSkatteøen

Dagens kort ♥️Skatteøen ♥️ Loven om tiltrækning får drømme til at blive til virkelighed. Resultatet at positive tanker bliver manifesteret. Lige nu kan du være sikker på at få succes.