Tredje-Øje Chakra

Dagens kort ♥️
Tredje – Øje Chakra ♥️


Dette kort kommer til dig som svar på dine spørgsmål omkring din fremtid. Du har visioner for dig selv og du spekulerer på om de er virkelige eller fantasi. Englene forsikrer dig om, at du har præcise indsigter, og de ønsker at opmuntre dine visuelle spirituelle gaver. Du har naturlige clairvoyante tendenser styret af energicentret mellem dine to fysiske øjne, kendt som det tredje -øje chakra. Englene sender clairvoyante budskaber, som du opfatter med dit indre øje som former, farver, mentale film, drømme osv. Eller du kan modtage dine meddelelser via dit fysiske syn, som i tilbagevendende talkombinationer som 111,444 osv, lys og bevægelige genstande – eller gennem tegn og symboler, heriblandt fjer, regnbuer, skyer, mønter. Englene ønsker at hjælpe dig med at vække dit trejde øje fuldt ud og til at forstå dine telepatiske visioner. De vejleder dig til at bemærke og stole på alt, hvad du ser, med dit indre og ydre syn ♥️

Leave a Reply

Related Post

StammenStammen

Dagens kort ❤️ 9 December 2022 Stammen ❤️ Du er ved at opdage de væsentlige kvaliteter som du deler med andre og måske også dem du ikke deler. Der er

KejserenKejseren

Dagens kort ♥️Kejseren ♥️ Lige nu er det meningen, at du skal følge reglerne. Mennesker med autoritet hjælper dig og giver dig gode råd, når du beder om det. Når