Livstræet v/ Louise Hynneke Uncategorized Anliggende fra Tidligere Liv

Anliggende fra Tidligere Liv

Dagens kort ♥️
Anliggende fra Tidligere Liv ♥️


Du læser dette kort fordi erfaringer og følelser fra et af dine tidligere liv har indflydelse på den situation, du spørger ind til. Du har velfortjent visdom fra dette tidligere liv – tillad den at vejlede dig i din nuværende situation ved at stole på din mavefornemmelse og dine indskydelser. Disse intuitive impulser er resultatet af den viden, du har opnået i et tidligere liv – Stol på den! Personer fra dit tidligere liv giver sig til kende for dig i dette liv. De omfatter en sjæleven og familiemedlemmer med hvem du deler karmiske bånd. Disse relationer kan have været smertefulde dengang, men nu får du mulighed for at afbalancere denne karma og bryde reinkarnationens cyklus, hvis det er det, du vælger ♥️

Leave a Reply

Related Post