Livstræet v/ Louise Hynneke Uncategorized Vær Villig til at Tilgive

Vær Villig til at Tilgive

Dagens kort ♥️
Vær Villig til at Tilgive ♥️


Englene prøver at hjælpe dig med det emne, du har spurgt til, ved at tilskynde dig til at helbrede vrede relateret til dine tidligere oplevelser og relationer. Denne gamle vrede er blevet en forhindring for at tiltrække dine ønsker, såvel som en magnet, der tiltrækker lignende situationer til dig. Dette er et meget vigtigt budskab og alt der kræves er din lille bitte villighed til at tilgive. Du behøver ikke tilgive den handling, der skete i din fortid. Du skal simpelthen være villig til at tillade englene at hjælpe dig med at rense giften fra den manglende tilgivelse væk fra dit hjerte og sind. I denne forbindelse bytter du smerte ud med fred. Fordelene ved tilgivelse er blandt andet øget sindsro, fornyet energi og evnen til at fokusere ♥️

Leave a Reply

Related Post

Her og NuHer og Nu

Dagens kort ❤️ 27 december 2022Her og Nu ❤️ Du arbejder med det rene guld og dine anstrengelser vil efterlade en magtfuld arv. Fokuser ikke på at nå et mål

Jordens vogterJordens vogter

Dagens kort ❤️Jordens Vogter ❤️Det er vigtigt, at du forholder dig fornuftigt til din nuværende situation. Hvis du har for travlt eller træffer en beslutning baseret på frygt, så vil