Opstegne Mestre

Dagens kort ♥️
Opstegne Mestre ♥️


Dette kort antyder at du har en stærk forbindelse til en eller flere opstegne Mestre, som hjælper dig med den situation du har spurgt om. Opstegne mestre er kraftfulde lærere og healere, som engang færdedes på jorden. Mange er forbundet med religioner, såsom Jesus, Kuan-Yin, helgener, Moses, Jomfru Maria, Ganesh og så videre. Du behøver ikke være en religiøs person for at være berettiget til en opstegne mestres opmærksomhed. Det eneste, der kræves, er et oprigtigt og rent ønske om at arbejde med mesteren til gavn for menneskeheden og planeten. Den eller de opstegne mestre, du kommer i tanker om lige nu, er de væsener, der hjælper dig ♥️

Leave a Reply

Related Post

Gå efter detGå efter det

Dagens kort ♥️Gå efter det ♥️ Dine bønner og positive forventninger er blevet hørt og besvaret. Vi har arbejdet sammen med dig om denne situation siden den fødtes, og vi