Krystaller

Dagens kort ♥️
Krystaller ♥️


Krystal kortet repræsenterer en dobbelt betydning. Den ene eller begge betydninger kan tale til dig, mærk efter din indre reaktion, når du læser dagens kort i dag.
For det første respæsenterer dette kort krystaller fra mineralriget. Disse kraftfulde væsener udstråler, forvandler og forstærker energier. For eksempel kan klar kvarts som også bliver kaldt bjerg krystal øge din psykiske klarhed. Sort Obsidian er en effektiv beskytter, rosa- kvarts åbner dit hjerte for kærligheden og lilla ametyst højner din åndelige vibration. Vi kunne blive ved med at finde eksempler. Find den krystal med den energi der taler til dig. Den anden betydning relaterer til mennesker som anses for at være “krystal -mennesker” det vil sige, de er rolige og sensitive kanaler. De fleste krystal – mennesker er unge børn ( krystal børn) der er den nye type af børn. Dette kort kan indikere, at du er forælder til eller arbejder med krystal børn ♥️

Leave a Reply

Related Post

GudindeGudinde

Dagens kort ♥️Gudinde ♥️ Dagen i dag taler om et behov for en hellig feminin energi, som bringer gaver som intuition, omsorg og kunstnerisk udtryk. Måske har du tilbragt for

Hara ChakraHara Chakra

Dagens kort ♥️Hara Chakra ♥️ Hara Chakra er kroppens tredje energi center, lokaliseret mellem halebenet og navlen. Universet overbringer et stærkt budskab og beder dig om at håndtere din sensitivitet