Mælk og Honning

Dagens kort ❤️ 16 december 2022
Mælk og Honning ❤️


En navnløs uro tvinger dig til at vende dig mod fornøjelse og trøst som et middel til at undgå virkeligheden. Det virker i øjeblikket, men kun flygtigt – for følelsen kommer tilbage og du er nødt til at komme op igen – igen indtil du er udmattet. Værre tilpas end før kan du fortsætte med at kæmpe – eller du kan se lyset og vælge at overgive dig til universet. Nu er det tid til at udøve ekstrem egenomsorg. Hvis du kan, så gør det inden du påtager dig en adfærd du senere vil fortryde. Du er så elsket, så passet på. Føl kærlighed og medfølelse overfor dig selv. Overlad dine problemer til universet for healing. Det er alt der tæller lige nu ❤️

Leave a Reply

Related Post

HunulvenHunulven

Dagens kort ♥️Hunulven ♥️ Du kommer tilbage til det oprindelige lige nu – guider til at genskabe forbindelsen til dit rebelske hjerte; den del af dig som bryder grænserne og

Luft EsLuft Es

Dagens kort ♥️Luft Es ♥️ Tingene sker nu med høj fart. Meningsfulde tilfælde og kræfter ud over min menneskelige kontrol arbejder lige nu i mit liv for det højeste gode.