Her og Nu

Dagens kort ❤️ 27 december 2022
Her og Nu ❤️


Du arbejder med det rene guld og dine anstrengelser vil efterlade en magtfuld arv. Fokuser ikke på at nå et mål langt ude i fremtiden, men på at skabe dine drømme nu, slip dine ønsker om et resultat og vid at det allerede findes. Det vil komme til syne i den fysiske verden som ved ren magi. Gør krav på din velstand nu. Essensen er vigtigere end formen. Når du er fordybet i tanker om velstand tuner du automatisk ind på en følelse af tidsløs og ubegrænset potentiale. Du kan “lade som om” på trods af de midlertidige ydre omstændigheder. Du er velstående i dette øjeblik. Hvad du tænker bliver til din virkelighed. Bliv i nuet ❤️

Leave a Reply

Related Post

Dyrenes vogterDyrenes vogter

Dagens kort ❤️Dyrenes Vogter ❤️ I dig findes et kraftfuldt dyr, som kan være vildt, beskyttende, instinktivt eller endda roligt. Dyr er aldrig i tvivl om, hvordan de har det,

HerreHerre

Dagens kort ♥️Herre Nogle gange kræves det, at du tager kontrollen, for at du kan blive hædret. Hvis du føler, at din venlighed eller dine gaver bliver taget for givet,