Tik-Tak

Dagens kort ❤️ 12 December 2022


Tik -Tak ❤️


Da mennesket opfandt tiden forandrede alt sig og trak sig sammen. Mennesket betragter nu livet på en lineær måde, tror at fortiden er bag dem og fremtiden ligger foran dem. Men hvad nu hvis det slet ikke er sandt? Hvad nu hvis alt – kreativitet, skønhed, kaos og orden – skete lige nu, i en herlig tidløshed? Du har al den tid i verden til at skabe det liv du ønsker, så slip din dagsorden. Slip dit behov for at forme hvert øjeblik efter dine forventninger, velvidende at det der er dit aldrig vil blive tilbageholdt for dig. Mirakler er her lige nu og viser sig altid, når du behøver dem- lige i rette tid. Har du følt det som om Uret tikker og er blevet lidt nervøs for om dine drømme trækker ud med at blive til virkelighed? Der er intet at frygte. Du vil aldrig løbe ud for tid til de vigtige ting. De mirakler der er dine og kun dine kan du ikke gå glip af. Er det ikke forbløffende? Du er i sådanne dygtige hænder, med guider og engle svævende i de usynlige rum, de sikre at din rejse bliver fyldt med alle mulige godbidder! Lad din tro blidt fjerne din angst. Universet vil aldrig nægte dig dit højeste gode. Alt er dit med universet passende timing. Du kan slappe af ❤️

Leave a Reply

Related Post

KrystallerKrystaller

Dagens kort ♥️Krystaller ♥️ Krystal kortet repræsenterer en dobbelt betydning. Den ene eller begge betydninger kan tale til dig, mærk efter din indre reaktion, når du læser dagens kort i

BefrielseBefrielse

Dagens kort ♥️Befrielse ♥️ Du har måske en ide om hvad dit livs formål er, men det føles skræmmende at bevæge dig fremad. Eller måske føler du dig blokeret med