Velsignet

Dagens kort 25 November Velsignet ❤️

Du bevæger dig mod mere intimitet i et unikt og helligt partnerskab. Du ved at det er meningen at du skal indgå i den forbindelse. Denne forening, velsignet af det guddommelige/universet, vil bringe forvandling og skønhed til verden. Endnu mere vigtigt, så er det også et tegn på at du er kaldet til en dybere intimitet mellem dig og universet. Med denne nye udvikling vil du se tegn på nåde i dit liv. Ydmyghed er påkrævet nu da nåden er en ufortjent gave. Du opnåede ikke dette ved hjælp af dine egne ønsker og handlinger. For at være den du skal være, kan du ikke længere gøre som du plejer. På en måde har du ramt bunden og hvad der kræves nu er intet mindre end total overgivelse. Derefter vil du være velsignet ❤️

Leave a Reply

Related Post

HandelsmandHandelsmand

Dagens kort ❤️Handelsmand ❤️ Universet opererer efter princippet om årsag og virkning, og det har altid for øje at komme tilbage til en naturlig balance. Så hvis du føler, at

Luftens KongeLuftens Konge

Dagens kort ♥️Luftens Konge ♥️ Er du opmærksom på, hvordan det fundament, som blev lagt i fortiden, påvirker nutiden og fremtiden? Tiden er, Jeg tænker, før jeg handler.Tålmodighed testes på