Til havet

Dagens kort ❤️ 30 November
Til Havet ❤️


Alt ser ud til at lykkes når du stopper med at kæmpe og tillader mulighedernes Hav at skylle ind over dig og vække dit mest blomstrende potentiale. For at komme i dette flow har du brug for at kigge på dine overbevisninger om overflod og penge. Den sande betydning af din personlige valuta ligger i dine færdigheder; dit talent og dine evner. Og, allervigtigst, dine inderste overbevisninger. Alt flyder fra din indre verden og afspejles i den ydre verden. Når du, taknemmelig for at tjene, justerer din velstand bevidsthed med en højere bevidsthed kan du forvente mirakler. Alt hvad du behøver vil komme let til dig. Ligesom i havet findes der i erfaringernes tidevand Ebbe og Flod. Du er en del af naturens cyklus så vid at tingene vil rulle igen når tiden er inde. Der er ingen grund til uro. Stop med at modsætte dig og kæmpe imod situationen og lær at flyde, også selvom strømmen er udadgående ❤️

Leave a Reply

Related Post