Forældreløs

Dagens kort ❤️ 1 December
Forældreløs ❤️


Det har altid været meningen at vi skulle have forbindelser til andre mennesker – i vore familier, i samfundet og den større kultur. ingen kan klare sig helt alene og det er vigtigt at erkende, når “at være en del af” er mere afgørende for dit velbefindende end “at være adskilt fra”. Spørgsmålet lige nu er behovet for at finde ud af hvor du passer ind. Vær tro mod din sandhed og dine kerneværdier. Måske sympatiserer du ikke længere med en gruppe eller samfundet på samme måde som du gjorde før og har behov for at finde nye omgivelser. Måske har du en dyb følelse af tab eller forvirring. Sæt ord på behovet for at høre til og vid at du vil finde dit sted med ligesindede i ånd og overbevisning. Det er ok at give slip på presset af at skulle passe ind. Ikke alle vil forstå dig. Det er tid at komme videre. Skyggesiden af dette kort taler til essensen af opgivelse. Måske føler du et behov for at holde afstand fordi nærhed er for skræmmende. Det advarer også imod at skabe upassende familiestrukturer for at skjule gamle sår. Det er tid nu til at tage fat på de usunde forbindelser du har dannet og tage en beslutning om at heale fortiden ❤️

Leave a Reply

Related Post

AcceptAccept

Dagens kort ♥️Accept ♥️ Betragt dig selv og andre med englenes øjne, med ubetinget kærlighed og accept. På den måde inspirerer og løfter du andre til deres højeste muligheder. Kortet

Ild OtteIld Otte

Dagens kort ♥️Ild Otte ♥️ Momentum opbygges, og kraften fra universet hjælper dig med at gennemgå denne forvandling. Du rejser mod nye destinationer, og du er ivrig efter at opleve

MåneMåne

Dagens kort ♥️Måne ♥️ Det kan godt være, at du ikke kan se, hvad universet gør i de usynlige riger, men du ved, at der sker en masse bag scenen.