Den uendelige historie

Dagens kort 28 November❤️
Den uendelige Historie ❤️


Frygt, misundelse, overspringshandlinger, grådighed og opfattelsen af offerrollen kan alle være aktive i dit liv lige nu. Sammenligner du dig selv med andre, tænker at deres succes burde være din? Måske er du bange for alt det gode der kommer til dig, så du træder væk fra din vej, velvidende hvad du gør men tilsyneladende magtesløs i forhold til at stoppe dig selv? Er du tilbage hvor du startede eller i en situation, der minder dig om tidligere fiaskoer? Skræmmer økonomisk usikkerhed dig? Du må lære at elske dig selv under fejltrin og modgang. Brug kritik konstruktivt lige nu. Endnu bedre – Stop med at fortælle denne historie overhovedet. Find på en ny. Universet elsker dig højt og vil vente på at du regner det ud. Fortæl en ny historie og succes er næsten garanteret. Du kan gøre det ❤️

Leave a Reply

Related Post

SeerSeer

Dagens kort ❤️Seer ❤️ Clairvoyance handler ikke om at forudse fremtiden, men om at være i stand til selv at se klart nok til at kunne skabe den bedst mulige

JordengelJordengel

Dagens kort ♥️Jordengel ♥️ Kortet her er svar på dit spørgsmål om dit livs formål. Svaret er; undervis i kærlighed.Du udfylder denne opgave hver gang du er centreret, fredfyldt og

LykkehjulLykkehjul

Dagens kort ♥️Lykkehjul ♥️ Du har dyb respekt for de mange meningsfulde sammenfald, som du oplever, og som beviser for dig, at det Guddommelige hjælper dig! De heldige situationer og